Direktlänk till inlägg 12 januari 2010
Igår hämtade jag vår nya kock, bartender... etc. Madde. Kollade igenom lite vad Luleå har att bjuda. Sedan åkte vi norrut. Kjell hade fixat en trerätters kanonmiddag, Toast Skagen, kungskrabba, och kycklinggryta! Mums!
Har varit i röda parken idag med Ville. Ska flytta Flat-dovnboxen neråt i backen och samtidigt lyfta den högre upp på en vall. Alla attraktioner kommer att lyftas nästan en meter. Blir en skönare åkning och bättre landning. I morgon kommer mer snö att sprutas så hoppen ska kunna shapas under helgen. Gröna linen påbörjas med utplacering av en lång, bred box. Vår femmeters slide-wall börjar byggas nästa vecka, och kommer att placeras mellan hopp 3 och 4, strax nedanför flat-downboxen.
När jag kom hem tog jag resterande kungskrabben och bakade en panpizza! Säkert världens dyraste pizza... och god var den!
Er pizzabakande Big S
Eders alltid hårdjobbande har under ER ledighet, och sommarlov, jobbat som en gnu... (hur hårt jobbar en gnu?) Resultatet har blivit ett helt nytt företag som kommer att sköta om anläggningen! Men... det räcker inte med det! Nu växlar vi om igen, och...
Krisse hade ett par riktigt bra frågor/kommentarer: (se kommentar på förra bloggen) Snötillverkningen behöver verkligen ses över, och optimeras! Tack för det stödet, jag håller med, och under vintern har de ledande leverantörerna av snökanoner, och...